Biografia

Quin Delibat! és un grup de pop-rock format a Eivissa l’any 2010. Els seus components són Jordi Cardona (veu), Luis Escriche i Joan Torres (guitarres), Jaume Alberti (baix) i Toni Coronado (bateria).

El 2018, la banda edita amb Discmedi la seva tercera referència discogràfica, “Òrbites concèntriques”, que inclou 13 temes -12 d’originals i l’adaptació en clau de rock del poema “Platja perduda” de Marià Villangómez, habitual ja en el seu repertori-. L’àlbum ha estat enregistrat als Magrana Studios d’Eivissa i ha comptat amb la producció de Joan Barbé (Projecte Mut, Ressonadors) i el disseny gràfic de Marcos Torres.

La cançó que obre el disc, “Més enllà”, és el primer avançament del disc, i s’acompanya d’un divertit vídeo-clip dirigit per Quique Rico (Salitre Films).

Anteriorment, Quin Delibat! havia autoeditat un àlbum de debut homònim, el 2011, acompanyat d’un videoclip pel tema “Destapa’t que fa fred”. El 2015, la banda va presentar l’EP de 4 cançons titulat “Rituals d’expiació”, que inclou la favorita del públic, “Com és que balles tan bé?”.

Totes dues obres, produïdes igualment per Joan Barbé, se centren en mig temps infalibles que combinen atmosfera i melodia, essent el contrapunt dels seus directes enèrgics i engrescats, que tenen el seu reflex en els nous temes que conformen “Òrbites concèntriques“.

Quin Delibat! acumula més d’una setantena d’actuacions arreu de les Pitiüses i també a Barcelona i Mallorca, en tot tipus de locals i formats, fins i tot compartint escenari amb grups com Manel, El petit de Cal Eril o Los Zigarros, entre d’altres.

Pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Youtube, Bandcamp, Instagram i a Spotify.

_P2A4500