Notícies

Omar Alcaide i Quin Delibat! s’uneixen per crear ‘platja d’en bossa’

El singlePlatja d’en Bossa’ és una col·laboració entre Quin Delibat! i l’extraordinari músic eivissenc Omar Alcaide, creada durant les sessions de gravació de l’últim disc de la banda, ‘Turisme de records’. El propi Alcaide i Omar Gisbert n’han fet la producció i Jordi Cardona és l’autor tant de la lletra com de la imatge de portada.

Omar Alcaide, que actualment està immers com a guitarrista en la gira mundial de Vanesa Martín, ha col·laborat amb altres artistes com Juanito Makandé, Juancho Marqués o Escandaloso Expósito, i en el 2021 va publicar el seu primer disc, Equxtorial, on hi recull les seves influències del jazz, el soul, el hip hop, etc., a més de donar testimoni del seu virtuosisme i creativitat amb diversos instruments i com a productor. Sens dubte, una de les grans promeses de la música nacional amb només 22 anys.

‘Platja d’en Bossa’ tanca el cicle de cançons que Quin Delibat! ha estat editant des del 2021, iniciat amb ‘Solstici’ i que va incloure també el vídeoclip de ‘Hawaii’, a més d’unes altres 5 cançons, totes enregistrades als Magrana Studios d’Eivissa amb producció d’Omar Gisbert i Joan Barbé.

Escolta el single a qualsevol plataforma des d’aquest enllaç.

Per fi arriba ‘Turisme de records’!

Com tantes coses en els darrers dos anys, s’ha fet esperar més del previst, però al final arriba amb tota la il·lusió acumulada i més ganes que mai de passar-ho bé. Quin Delibat! estrenam el nostre tercer disc, ‘Turisme de records(La Cúpula Music), amb el qual apostam per la vessant més pop, ampliant sonoritats amb noves instrumentacions, tot oferint composicions especialment pensades per lluir en un concert al costat de la mar o vora una piscina. Essent una banda eivissenca, sembla un pla adient…

🧳 Escolta aquí el disc 🧳

Per primer cop, el grup ha comptat amb Omar Gisbert (Ressonadors, Morning Drivers…) per a la producció i gravació als Magrana Studios, a més de mantenir la seva clàssica col·laboració amb Joan Barbé, que també ha exercit tasques de producció, a més d’escriure els arranjaments de vent i fins i tot animar-se a rascar l’ukelele en un dels temes.

També s’ha ampliat la llista d’artistes contribuint al projecte (a més dels habituals Jordi Cardona a la veu, Luis Escriche i Joan Torres Ripoll a la guitarra, Jaume Alberti al baix i Toni Coronado a la bateria), amb l’especial aparició de Xico Ribas als teclats i Sara Cardona a les segones veus, i la secció de vents formada per a l’ocasió amb Vicent Tur (trombó), Nacho Marí (saxo) i Jaume Tur (trompeta).

Des d’eivissa amb amor, nou single!

“Des d’Eivissa amb amor” és el tercer single de “Turisme de records”, una col·lecció de postals que, en aquest cas, ens evoca un viatge des de la nostra illa natal a l’altra banda de l’Atlàntic, perseguint una d’aquelles històries d’amor úniques que, si no la vius, no te la creus…

Nou single de l’EP Turisme de Records

Produït per Joan Barbé i Omar Gisbert
Enregistrat als Magrana Studios d’Eivissa
Gravació, mescla i màster per Omar Gisbert
Artwork de Marcos Torres
Lletra i música original de Quin Delibat!
Veu: Jordi Cardona
Guitarres: Luis Escriche i Joan Torres
Baix: Jaume Alberti
Bateria: Toni Coronado
Teclats: Xico Ribas
Cors: Sara Cardona
Fotografies promocionals: Muchigraphy

Ja disponible a totes les plataformes digitals habituals!!

Estrenam vídeoclip per ‘Hawaii’

L’1 de setembre publicam el vídeoclip de la nostra nova cançó ‘Hawaii‘, el segon avançament del pròxim disc “Turisme de records”.

La peça audiovisual ha estat dirigida per Ana Marina Sanz, amb estilisme de Laura Benítez, i la protagonitzen els joves Maisie Kate Young i Jakob McKee, sota una línia més conceptual que argumental amb què s’acompanya el missatge de paradís efímer que descriu la lletra. La música també evoca el paisatge hawaià, entre d’altres amb l’slide guitar que va gravar en Luis i la rascada d’ukelele que ha aportat com a convidat Joan Barbé, qui també fa de productor de la cançó en tàndem amb Omar Gisbert.

Juntament amb ‘Solstici‘, el single que vam presentar el passat mes de juny, ‘Hawaii’ ha estat una de les cançons que han destacat en el repertori durant les actuacions d’aquest estiu: al Dia de la Música de Sant Josep (on vam sumar per primera volta en Vicent Barbero a les percussions), als Dorado Live Shows acompanyant Mikel Erentxun i, més recentment, al cicle Cultura a la Fresca del municipi de Santa Eulària (on a més de’n Vicent, també va debutar en directe amb naltros en Xico Ribas als teclats).

A més del vídeoclip, ‘Hawaii’ està disponible a totes les plataformes digitals habituals, acompanyat de l’excel·lent disseny que ha preparat en Marcos Torres:

Solstici, nou single el 16/06

Ei, que tornam!! Després de l’aturada que vàrem anunciar a xarxes socials al final de 2019 amb el tancament de gira d’Òrbites Concèntriques (15 concerts arreu d’Eivissa, Formentera, Mallorca i Barcelona), aquest 2021 tornam amb moltes ganes de novetats i començam per la més immediata:

El 16 de juny llançam a totes les plataformes digitals ‘Solstici‘, una cançó inspirada en l’escalfor de la darrer flamarada d’un fogueró que s’apaga… en el darrer minut de la nit més curta de l’any… en el moment en què descobreixes que tot canviarà i només pots fer que somriure, mentre intentes gravar a foc en la memòria allò que s’endurà el passat i que, com tot el que hem viscut, no tornarà mai més…

Aquest és el primer avançament de Turisme de records, el nou disc que presentarem en aquest 2021 i que anirem revelant poc a poc, amb tota l’atenció que mereixen les noves cançons que formaran part del nostre repertori.

Solstici ja destaca des del primer moment per algunes de les novetats que hem incorporat en aquesta gravació, com són l’ús protagonista de teclats a càrrec den Xico Ribas i els espectaculars cors de na Sara Cardona. No seran les úniques sorpreses que trobarem en un treball produït per Joan Barbé i Omar Gisbert, i que aquest últim ha enregistrat i mesclat als Magrana Studios d’Eivissa i que, com en l’anterior disc, inclou un espectacular artwork per part den Marcos Torres.

Aquest primer tast va tenir bon ressó en diversos mitjans, com Diario de Ibiza, Periódico de Ibiza y Formentera, Noudiari.es, Diari Ara Balears… entrevistes a la ràdio (Cadena Ser, Onda Cero, Radio Illa i IB3 Ràdio, Cadena Cope i una divertida aparició als Independents d’iCat) així com aparicions a l’Enderrock, Viasona o la playlist d’Spotify d’IB3 amb motiu del Dia de la Música 2021.